in Casual stuff

Mereu m-a deranjat modul în care oamenii se agită de 2 ori pe an (de Crăciun şi Paşti) să fie mai buni, mai iubitori şi să facă un act de caritate. Fie că dau bani cerşetorilor, cumpără ceva care va ajunge la un orfelinat sau pur şi simplu donează obiecte, toţi trebuie să bifeze pe todo listul de sărbători ‘charity’. Numai că, oamenii care au nevoie de anumite chestii, au nevoie mereu şi nu îi ajută cu nimic chestia aia cu ‘hai să fie şi ei fericiţi de sărbători’.

Nici pe departe. Ba cred că unii se aleg cu prea multă mâncare (de exemplu) pe care n-au cum s-o consume în timp util. Efortul e lăudabil dar nu ne iartă „amnezia” din restul anului.

De asta mi se pare genial demersul lui myke şi al echipei deliceu. Gestul lui e lăudabil mai ales că el nu a fost sprijinit de vreo asociaţie sau ceva de genu. În mare parte s-a descurcat singur.

Şi uite despre ce e vorba în propoziţie: joi, 26 februarie are loc un concert caritabil. Au acceptat să cânte cei de la Timpuri noi, Şuie Paparude şi Evo. Urcă pe scenă şi Eastarea, FunAttic si Made in Romania.  Totul pentru Cătălina Matei, o fostă elevă din Lazăr, care are nevoie de 25.000 de euro pentru o operaţie pe creier în stăinătate.

Aici e momentul în care voi interveniţi după cum puteţi. Fie donaţi în conturile de mai jos, fie veniţi la concert. Oricum e musai să postaţi pe blog povestea Cătălinei. Intrarea va fi de mimim 20 de lei însă puteţi dona oricât.

Cont LEI: RO12-BRDE-445-SV30765404450

Cont EURO: RO51-BRDE-445-SV30765594450

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu