in All Sports, Caterinci

Civicii lui Ciubotaru au castigat trialul si au prima optiune la titlu

Post lung şi cu inside jokes.

Sâmbătă seară stadionul din APACA a fost extrem de gol. Doar echipele care urmau să se întreacă în competiţia fotbalistică şi-au făcut apariţia. Din păcate este al nu-ştiu-câtelea meci care se desfăşoară cu porţile închise. Suspendarea a venit după valul de RTuri şi cazul hashtagului #fotbaltweetmeet.

Deşi se anunţau partide interesante, totul a fost destul de clar. Studenţii lui EduarDobre şi hoinaru au dezamăgit spectatorii (ok, spectatorul). O prestaţie mult sub aşteptări, cu toate că studenţii l-au avut în poartă pe experimentatul Adi Zăbavă.

Finanţatorul studenţilor s-a arătat iritat de primul 6 aliniat şi a plecat după primele minute din meci.

Nu e posibil să începi cu Auraş Mihai la mijloc. El trebuie să joace fundaş! Şi ce caută EduarDobre pe linia de fund? El trebuie să fie acolo, în gura porţii, să dea goluri…

De cealaltă parte Civicii lui Adrian Ciubotaru au reprezentat surpriza competiţiei. Cu o echipă cârpită, cu mulţi jucători noi, civicii au reuşit să fie lideri.

Preşedintele echipei a fost totuşi rezervat în declaraţii

Dacă vom fi lăsaţi, vom câştiga campionatul şi vom juca în Facebook Lig. Suntem totuşi o echipă mică, să nu ne credem campioni.

Nu în ultimul rând, cei din echipa gazdă a trialului, Organizatorii, au dezamăgit şi ei.

Cunoscut mai mult pentru viaţa de noapte decât pentru reuşitele fotbalistice, Pandutzu a reuşit să irosească fiecare pasă de la colegii săi. După meci, CezarV a declarat supărat:

Să vorbească ursu panda, eu nu am ce să declar! Acum noi trebuie să mergem să facem nani, pentru că unii s-au obişnuit să stea noaptea pe la concerte! Aluzie clară la escapadele concertistice ale lui Pandutzu.

Surse din interiorul clubului Organizatorilor ne-au declarat că lui Pandutzu i se pregăteşte retragerea. Şefii i-au propus încă de acum câteva luni să ocupe un loc în conducere: Retrage-te acum, cât încă eşti idol pe Twitter, nu aştepta să-ţi dea toată lumea block!

În ceea ce-i priveşte pe Studenţi, ei au resimţit şi lipsa lui Lucian Marin, plecat cu treburi personale în ţara natală.

Altceva era cu Luci în teren. par să fi zis toţi Studenţii. Apropiaţi ai finanţatorului studenţilor spun că acesta le-a ordonat deja subalternilor să facă o ofertă pentru Ciubotaru.

De cealaltă parte, antrenorul Civicilor se teme că echipa s-ar putea destrăma.

În fiecare zi când vin la antrenament îmi număr jucătorii şi sper să nu mai fi plecat vreunul. E o situaţie dificilă pentru noi, suntem conştienţi că nu putem să-i păstrăm pe cei care au jucat foarte bine…

Până la returul de peste 2 săptămâni echipele , mai ales cea a Studenţilor (care au reuşit doar un gol în 10 meciuri) trebuie să schimbe multe aspecte ale jocului.

Totuşi, preşedintele Organizatorilor a declarat: Nu s-a terminat campionatul, Studenţii să cîştige cu Civicii şi cred că ar fi mai bucuroşi decît dacă ne-ar fi bătut pe noi”

7 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu