În 2008 a fost o singură reclamă, în 2009 au fost 3, acum am promis că adun 5.

Cel mai important lucru de notat e că până acum 2 ani aveam parte de spoturi, acum chestiile mişto se dau pe net şi reprezintă mai mult case studies decât un ad singular.

1. E mai greu să aleg anul ăsta un ad favorit dar cred că rămân la T-Mobile şi al său Life’s for sharing

2. La fel de mişto a fost Heineken – Auditorium. Chiar dacă a fost filmat în 2009, case study-ul a apărut abia la începutul lui 2010.

3. Old Spice – The man your man could smell like
Nu aveam cum să las în afara topului cea mai mişto campanie din 2010. Dar dincolo de spotul ăsta rămân zecile de spoturi filmate în timp record ca răspuns la cerinţele oamenilor de pe Facebook şi Twitter. Am scris despre asta aici.

4. Hi-Tec – Liquid Mountaineering

O altă campanie bestială, un viral cu peste 8 milioane de viewuri, câteva zeci de bloguri despre liquid mountaineering apărute în urma campaniei şi un ad care a primit mult prea puţină atenţie din partea specialiştilor. Detalii aici.

5. Nike – Write the future

Slăbuţ an dacă ne uităm pe reclamele de la Cupa Mondială. Nike a mişcat ceva şi au avut un PR bun pre-launch.

Din categoria „au depăşit vârsta” – Mc Donald’s Favourites by Leo Burnett şi Gatorade – Replay, o campanie care s-a transformat într-un show tv de succes, aflat la al 3-lea sezon.

Dacă mai vreţi şi altele, check out Hoi’s Cannes Predictions 2010.

LE: Trebuie să recunosc că uitasem complet de Puma Hardchorus. E clar printre cele mai bune spoturi ale anului. Eu încă am melodia ringtone la telefon 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu