Joi venea anunţul oficial conform căruia Gândul trece exclusiv pe online din 8 aprilie. Deşi lumea s-a grăbit să anunţe că e prima decizie luată de Orlando Nicoară din poziţia de director general al Mediafax Group, măsura e printre ultimele luate de Cosmina Noaghea. Detalii aici şi aici.

Vineri a avut loc festivitatea de premiere a RoBlogFest. Ceva controverse, o petrecere destul de scurtă şi mulţi bloggeri veniţi din provincie. Foto şi video.

Tot vineri Zoso a scris un post care i-a indus în eroare pe jurnaliştii de la Realitatea.net. A urmat un derapaj mai amplu în jurnalismul românesc în urma căruia (culmea!) s-a pus din nou problema credibilităţii bloggerilor.

Doar 6 agenţii româneşti înscrise la AdPrint 2011. Printre ele şi Cohn&Jansen JWT care aparent scoate din nou capul în lume (prima oară după ce a pierdut contul Cosmote, trecut la Ogilvy la nivel global şi după fuziunea cu Scala JWT). Detalii.

Claudiu Dobriţă de la Grey a plecat la Draftcb. Tot ca Director de Creaţie. Detalii.

În alte ştiri pe scurt OMG şi LOL au intrat în dicţionarul Oxford Online, Facebook a dat drumul la Questions, Google a dat drumul unei reviste online, Yahoo e cu un picior în groapă şi cu toate astea a lansat un Instant Search la concurenţă cu Google.

PS: Sper că nu interesează pe nimeni că s-au lansat IE 9 şi FF4 finale-finale. Sau că a trecut LinkedIn de 100 de milioane de useri.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu