in Casual stuff

Aş spune „Piraţii Nebărbieriţi din Centrul Vechi”, dar oricum piraţii sunt nebărbieriţi, deci ar fi un pleonasm 😛

Ieri am luat parte la una dintre cele mai mişto experienţe cu bloggeri. Miruna m-a invitat zilele trecute la ceva acţiune cu piraţi şi comori. Nu ştiam foarte multe detalii dar eram convins că avem o echipă foarte tare: pe lângă Miruna i-am avut alături pe Pyuric, Alex Negrea şi Adrian Ciubotaru. În echipele adverse erau nume grele precum Bobby,  Chinezu şi inegalabilul Costin. Totul era legat de lansarea noului film Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi.

Am pornit la drum dis-de-dimineaţă (unde „dis-de-dimineaţă” înseamnă ora 11 dacă te-ai culcat la răsăritul soarelui) şi am gonit până la punctul de întâlnire (undeva la Universitate). Am primit instrucţiunile şi am luat-o la fugă (la propriu) spre Centrul Vechi. Timp de două ore n-am stat o clipă locului, am tras unii de alţii, am citit cele 13+5 taskuri de nenumărate ori şi am încercat să le rezolvăm pe toate.

Dintre isprăvile noastre de piraţi: l-am răpit pe Alin Zăinescu de la masă (îi mulţumim pe această cale), am găsit un taximetrist care ne-a spus o poveste cu adevărat horror (fără să-i dăm vreun ban), am câştigat la zaruri deşi erau măsluite, am răspuns la întrebările piratului cu trimiteri la precedentele 3 filme Piraţii din Caraibe 😀

Faza zilei s-a petrecut lângă Hanul lui Manuc. Un ţigănuş de vreo 5-6 ani făcea un ban „cinstit” din parcări. Şi după ce l-am convins noi să-şi deseneze pe mână o ancoră ca să-l fotografiem, Miruna s-a gândit să-i spună „Ai grijă!” :)) Sigur, era un copil care stă zi şi noapte pe străzi, dintr-o familie de ţigani şi probabil n-a trăit în puf, se ocupa de chestii ilegale încă de la vârsta asta, dar Miruna s-a gândit că trebuie să aibă grijă!

În încheiere aş vrea să mai spun doar că zvonurile sunt adevărate, l-am bătut pe Bobby Voicu într-o competiţie directă (şi corectă!) 😀

Premiul (adică un butoi cu rom) e la mine acasă, în deplină siguranţă. Aştept doar ocazia să-l bem!

Mulţumim Rogalski Grigoriu şi LifeAfterWork pentru cea mai antrenantă zi din câte a văzut blogosfera bucureşteană anul acesta! Bine zice Miruna că ar fi mişto questuri în fiecare weekend! Chiar, cine face un campionat de questuri din astea? Decât să daţi banii pe prostii, mai bine organizaţi vânători de comori! Am aştepta cu sufletul la gură weekendul!

7 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu