Pentru că săptămâna asta se lansează Cars2, fetele de la Rogalski au organizat joi Grand Prixul Blogosferei la Amckart Pipera. S-au strâns acolo toţi vitezomanii blogosferei, şoferi cu experienţă, băieţi simpatici şi Auraşi. Ne-am împărţit în mai multe grupe şi am început calificările, ca la Formula 1. Aveam să-mi dau seama curând că nu totul era ca la Formula 1.

Eu ultima oară m-am dat cu kartul când n-aveam permis şi nicio noţiune privind condusul. Aşa că nu era format niciun automatism. Acum n-am putut să mă înţeleg deloc cu kartul ăla. Din 5 în 5 secunde eu mă uitam în oglinzi pentru că aşa am învăţat la cursul de Defensive Driving de la Şcoala lui Titi Aur. Şi ghiciţi ce: karturile n-au oglinzi! Şoc şi groază, motiv de mers mai încet. Plus că prima tură am vrut doar să-mi încălzesc pneurile şi am rămas setat pe viteza melcului.

După ce m-a depăşit Alex Oda şi a doua oară (el plecase primul, eu ultimul), mi-am dat seama că n-o să scot un timp prea bun. Şi chiar aşa a fost. 1:47 cel mai rapid tur, la 15 secunde de locul 1. Dar am condus preventiv şi m-am simţit în siguranţă, chiar şi pe pista de karting 😀 Şofer model #dinromânia!

În pauze Titi Aur plimba bloggerii cu un Volvo S60 absolut superb. Grăbiţii (Augustin) au reuşit să se şi dea cu Titi Aur, iar alţii au şi condus cu el în dreapta. Eu pentru că am noroc în blogging, n-am noroc la Titi Aur. Dar data viitoare…

Apreciez că fiecare lansare de film se face cu stil la Rogalski Grigoriu. Iar fetele chiar se străduiesc să facă ceva care să ne scoată din monotonia clasicelor vizionări de presă. Mai ştiţi Piraţii din Centrul Vechi? Tot ele sunt responsabile pentru aventura de atunci 😀 Congrats!