in Revolte

Nu mai pot cu parcagiii!

În ultimii ani a apărut o specie care mă scoate din minţi, specie pe care am găsit-o şi în oraşe civilizate din ţara asta, gen Braşov. De parcagii zic, ţiganii ăia care mereu păzesc locurile de parcare în zonele cele mai aglomerate. Apropo de ce zicea Tudor Galoş dimineaţă, mi-am adus aminte de un episod petrecut pe la începutul verii. Eram pe strada Academiei, la semafor, pe partea cu Springtime. Dintr-un Volkswagen Passat nou-nouţ alb se dă jos rapid o ţigăncuşă, care ţâşneşte spre zona cafenelelor de lângă CinemaPro. În maşină, un ţigan borât, bine îmbrăcat, număra bancnote de 1 leu şi 5 lei.

E clar că e o mafie. E clar că autorităţile ştiu de asta, cel puţin la nivel mic. Şi Oprescu? Ce plm face Oprescu, primarul pe care l-aţi ales? Cât mai stăm cu paraziţii ăştia pe cap? Dar cu bişniţarii de care se plângea şi Alex?

Eu nu parchez niciodată la băieţii ăia, indiferent de distanţa pe care trebuie s-o parcurg de la locul de parcare. Refuz să plătesc această taxă de şmecher. Anul trecut erau doar în zona statuilor şi pe Doamnei, parcam lângă CECul mare. Acum s-au extins şi acolo, parchez jos, în splai, dar au apărut şi pe acolo. Ba chiar i-am văzut şi în mijlocul zilei, împărţind locurile de la Arhitectură cu oamenii de la Primărie. Prefer să dau mai mulţi bani în parcarea subterană de la Inter, măcar e ceva amenajat. Şi vă întreb din nou: ce facem?

Ştiu, parcăm şi mai departe de centru…

Şi ca să ne mai destindem, un clip mai vechi:

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu