Weekendul care vine începe a 6-a ediţie de SoNoRo, festivalul internaţional de muzică de cameră (dacă nu mă înşel, singurul din România). SoNoRo e un fenomen în continuă transformare un eveniment care a crescut foarte mult în ultimii 3 ani. Poate că uneori a fost prea bruscă trecerea de la un nivel la altul, însă rezultatul este satisfăcător: SoNoRo a devenit un punct de reper în muzica clasică din România după doar 6 ediţii.

Anul trecut n-am înţeles modificarea de poziţionare, speram să nu devină un eveniment elitist. Acum văd că preţurile biletelor sunt între 20 şi 100 de lei, ceva mai mici decât anul trecut. Însă SoNoRo a reuşit să devină un eveniment cu ştaif. A rămas în program şi concertul de la Catedrala Sf. Iosif, au apărut şi alte spaţii de desfăşurare interesante. Programul complet e aici.

Anul acesta vor avea loc 19 spectacole în 5 oraşe diferite. Bucureştiului i se alătură Braşovul, Bistriţa, Cluj-Napoca şi Iaşii. Informaţii privind biletele sunt aici. Îmi permit să vă recomand spectacolele I Had a Dream şi Reflecţii Imagini în nisip – la BNR.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu