foto via

Săptămâna trecută am primit invitaţie la ceva eveniment de lansare, fără să aflu exact despre ce e vorba. Avea să ne fie prezentată „Indestructibila„, în prezenţa a trei grei pe care s-ar putea să-i ştiţi de pe la Sport.ro – Oncescu, Valahu şi Instalatorul (băieţii care practică un fel de wrestling autohton).

Şi s-au strâns câteva zeci de bloggeri în clubul Fabrica, toţi dorind să afle ce e cu produsul ăsta nou, pentru care se face atâta teasing. După ceva probe menite să demonstreze forţa celor 3 wrestleri, a venit şi revealul. Ascunsă într-un seif, indestructibila s-a dovedit a fi o lanternă. Varta. Moment la care s-a auzit un mare „wow” în jur. Evident, toată lumea a declarat mai apoi, uşor plictisită, că aflaseră de mult despre ce e vorba. Sigur că da.

Sincer să vă spun eu am crezut iniţial că e ceva lansare la ciment/beton/whatever, ţinând cont că The PRactice are în portofoliu şi Carpatcement Holding.

Păi cum, şi atâta deranj pentru o lanternă de 150 de lei? Da. Exact asta diferenţiază PR-ul bun de PR-ul prost.

Dacă se făcea şi evenimentul ăsta cum suntem noi obişnuiţi, ar fi fost cam aşa:

– erau invitaţi vreo 50 de bloggeri la lansarea noii lanterne Varta; jumătate refuzau, un sfert confirmau dar nu veneau
– era invitat ceva şef străin de la Varta care ne povestea despre cum compania vine în întâmpinarea nevoilor pieţei din România şi cum bateriile Varta sunt bune.
– la final reprezentantul Varta dădea cu lanterna de pământ, vedeam toţi că nu s-a spart şi aplaudam
– se aducea mâncarea

Dar pentru că a fost vorba de o agenţie mişto, am avut parte de show. Care e USP-ul acestei lanterne? E indestructibilă. Ok, hai să demonstrăm asta într-un mod spectaculos.

Aştept cu interes evenimente de PR pentru cutii de chibrituri, ace cu gămălie, agrafe sau mine de creion mecanic :p

5 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu