Foto: Inegalabilul Cătă Georgescu

Joi seară ne-am strâns pentru o vizită la Amckart, circuitul ăla de care vă povesteam că nu mi se potriveşte. Nici circuitul, nici sportul. M-am dus pentru că m-am simţit dator faţă de băieţi, trebuia să şi piardă cineva. Am reuşit totuşi să nu pierd, pentru că m-am remarcat la ce ştiu eu mai bine: la scurtături 😀 Cum să pierzi o competiţie la care nu participi?

Unii ar putea spune că am trişat, eu aş zice că am găsit o abordare creativă a problemei. Dacă s-ar fi punctat şi asta, eram primul. De fapt, chiar am fost primul pe statistici, reuşind o medie de 60 de km la oră cu kartul (media lui Răzvan, care a şi câştigat pe bune, a fost de 32 de km/h). Asta în condiţiile în care ploua şi colegii de circuit se distrau maxim făcând drifturi cu kartul. Eu am preferat să conduc preventiv.

Prilejul cu care ne-am strâns a fost lansarea camerei Prestigio Roadrunner HD1, o cameră de-aia cu care poţi filma din maşină. Săptămâna viitoare o iau în teste şi îmi fac cont pe TraficTube.ro. Şi dacă am timp, poate filmez şi ceva trasee cu scurtături pentru Videomaps 😀

PS: Poza cu Adrian Ciubotaru e pusă doar pentru trafic 😛

7 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu