in Advertising/PR

După ce studenţi din Timişoara şi Cluj au trecut cu succes prin seria de Workshopuri PR Beta, vine rândul Bucureştiului. 15 studenţi au fost deja selectaţi pentru a participa între 21 şi 28 noiembrie la workshopuri susţinute de Dragoş Alexa, Victor Kapra, Alexandru Negrea, Răzvan Baciu, Monica Jitariuc şi Corina Săftescu.

Cursurile au loc timp de 6 zile, fiind întinse pe parcursul a 4 ore fiecare. Pe lângă cunoştinţele teoretice pe care le vor acumula studenţii participanţi, vor exista şi o serie de aplicaţii practice.

Chiar dacă nu mai sunt locuri pentru studenţi, există o serie de locuri pentru companiile care doresc să ia în internship unul sau mai mulţi dintre studenţii participanţi. Deja sunt o serie de companii care vor oferi internshipuri pentru candidaţii din Bucureşti, dar dacă daţi repede un mail la contact@prbeta.ro poate că veţi ajunge să puneţi mâna pe un tânăr talent pregătit să lucreze în comunicare.

Ultimul oraş din programul naţional de Workshopuri PR Beta este Iaşi, înscrierile fiind în plină desfăşurare. Până pe 25 noiembrie puteţi aplica pentru un loc, detalii despre înscriere găsiţi pe site.

Workshop-urile PRbeta sunt organizate de Asociația PRbeta, în colaborare cu Romtelecom. Parteneri sunt Continental Hotel, Porsche Inter Auto, Siemens, Editura All, 24FUN, Best Jobs, AIESEC, Marketing20.ro și ZeList.

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu