pr_beta

Gata, am făcut-o şi pe asta. A ieşit bine, aşa a zis toată lumea cu care am vorbit, aşa am simţit şi eu. Se putea puţin mai bine, ca să iasă foarte bine, dar îmi acord singur circumstanţe atenuante. Cei care au participat la workshopul de vineri s-au arătat încântaţi de ce-am discutat, s-au implicat foarte mult, am vorbit concret pe cazul fiecăruia.

Deşi au făcut mişto de mine cam 90% din timp, ceilalţi speakeri au fost destul de simpatici şi m-au complimentat. Am fost întrebat de vreo 245 de ori câţi ani am.

Mulţumesc Oltea şi Cristina pentru încredere, eu nu l-aş fi luat în cel mai important eveniment al meu pe unul pe care nu l-am mai văzut vorbind niciodată.

Mulţumesc tuturor oamenilor care m-au susţinut zilele astea. N-am eu emoţii pe scenă, dar puţin stresat eram în zilele premergătoare. Mai ales după ce am aflat că o să vorbesc în conferinţă şi am tot schimbat prezentarea până în ultima clipă. Mulţumesc Miruna, m-ai dat pe spate cu postul ăla. N-am fost la fel de bun ca la Olimpiadele Comunicării, dar de data asta măcar am zis şi nişte lucruri interesante.

A fost o gaşcă foarte mişto, îmi pare rău că n-am fost deloc în party mood.

PS: Dragoş e celmaitare!

5 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu