in Casual stuff

E foarte frumos să dăm interviuri pe IQads şi pe Smark şi pe AdHugger, dar ideal ar fi să ne gândim foarte bine înainte să facem asta. Pentru că nu vor citi numai oamenii pe care vrem să-i impresionăm, vor citi şi ăia pe care i-am vrăjit ca să ne păsuiască, ăia pe care pur şi simplu i-am minţit.

De-asta nu e bine să declari că ai nişte clienţi mişto şi că ăia care nu plătesc trebuie trimişi la plimbare când tu spui furnizorului de servicii că acei clienţi mişto au dat ţeapă.

De-asta nu e bine să declari ce rezultate financiare bune ai când angajaţii tăi sunt sfătuiţi să îndure salarii mizere pentru că n-are compania bani.

Şi tot de-asta nu e bine să explici cât de bine gândită e cultura ta organizaţională şi ce fericiţi sunt oamenii când ei, de fapt, fac overtime la greu şi pleacă unde văd cu ochii imediat ce au prima ocazie.

În cazul de faţă băieţii de la Marks ar fi trebuit să se abţină. Sau măcar să nu declare singuri că au avut 60 de popriri pe conturi în 3 ani! Nu ştiu câte firme au ei în grupul respectiv, dar 60 de popriri înseamnă cam 2 popriri în fiecare lună, ceea ce e extrem de dubios. Chiar vrei să declari asta sau pur şi simplu vorbeşti fără să gândeşti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu