4plasma

„- Eu mă simt ca în sesiune când vine momentul să lansăm e-book-ul!” îmi zicea Raluca zilele trecute. Nu prea îmi mai amintesc cum era în sesiune, dar ştiu sigur că nu-mi făceam griji niciodată. Nu e cazul cu e-book-ul ăsta, care a devenit o preocupare constantă şi pe parcursul anului, nu doar în luna ianuarie a fiecărui an. Pe lângă recapitularea săptămânală (care a ajuns la 6 ani, btw!), discut constant cu Raluca despre ce îmbunătăţiri mai putem aduce.

Anul ăsta am păstrat în 2015 Media Recap tot ce-a fost bun la ediţia precedentă şi am adăugat părerile a 7 oameni care au legătură cu mediul digital românesc. Pe lângă recapitularea lui 2015, sinteza companiilor din Big Four şi trendurile pentru 2016, veţi găsi şi răspunsurile date de Bogdana Butnar, Radu Dumitru, Mugur Pătraşcu, Cristian Manafu, Alex Negrea, Vali Petcu şi Victor Kapra cu privire la ce-a fost în 2015 şi ce aşteptăm pentru 2016. Sunt convins că opiniile lor vă vor ajuta să vă faceţi o imagine completă în ceea ce priveşte zona de digital, de-asta am şi ales oameni care activează în zone diferite din online. Pe această cale vreau să le mulţumesc pentru că şi-au făcut timp să răspundă, mai ales că deadline-ul a fost unul strâns.

Mulţumirile mai merg către Alex, care e responsabil pentru partea grafică, Raluca şi Monica pentru ediţia cu numărul 4 alături de Golin România.

În continuare aştept critici şi sugestii pe adresa redacţiei.

N-am mai pus multă culoare în Recap-ul din acest an deoarece conceptul este: „Paint 2015 the way you saw it!” 😛

Spor la download! Aveţi pe landing page şi precedentele ediţii, în caz că vreţi să vă puneţi pe citit.

cover_2015mediarecap

[button text=”Descarcă gratuit 2015 Media Recap” url=”http://www.hoinaru.ro/2015mediarecap/” color=”fec524″ bg=”000000″ size=”large” style=”rounded” icon=”icon-download-alt” target=”_blank”]

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu