teamcomm4_orange_final_blog

Acum 2 ani începeam una dintre cele mai frumoase poveşti nebune, care mi-a adus o grămadă de satisfacţii profesionale, amintiri nenumărate şi câţiva prieteni noi. Mă bucur că mi s-a propus la vremea respectivă să intru în echipa de comunicare a Ideo Ideis, altfel nu aş fi avut ocazia să lucrez alături de Nico şi Mira. Nu ştiu dacă a fost intuiţia Nicoletei sau pur şi simplu o nimereală, dar lucrurile s-au aşezat cum trebuie şi ne-am dat seama foarte repede că alcătuim o echipă. 3 oameni cu backgrounduri diferite, care au fost uniţi de o idee şi care au descoperit că se completează reciproc.

Aşa cum probabil că unii dintre voi ştiu deja, 2016 a venit cu o serie de schimbări la Ideo Ideis, inclusiv în ceea ce priveşte comunicarea. Însă, alături de Nico şi Mira am hotărât că avem încă ceva timp liber pentru a vorbi despre proiecte culturale şi educaţionale. Aşa s-a născut Team Comm. Nu suntem o agenţie, ci o echipă de comunicare. Fiecare dintre noi rămâne cu joburile din timpul săptămânii, iar bucăţica de voluntariat pe care o făceam până acum se transformă în Team Comm.

În acest moment proiectul pentru care lucrăm este Inner Sound – International New Arts Festival, despre care urmează să povestim mai multe foarte curând.

Şi un fel de manifest:

Iubim teatrul. Iubim muzica. Iubim filmul. Ne plac proiectele culturale şi educaţionale şi le promovăm cu drag. Cumulat, avem peste 20 de ani de experienţă în comunicare, iar 7 din ei i-am petrecut alături de Festivalul de Teatru Tânăr Ideo Ideis. Acum vorbim despre Inner Sound – International New Arts Festival şi suntem deschişi către noi proiecte.

Nu suntem o agenţie, suntem doar un grup de oameni care comunică cu pasiune pentru proiecte culturale şi educaţionale.

Mulţumirile pentru logo pentru către Alex, care şi-a pierdut nişte nopţi până am zis „Da, ăsta e!” 🙂

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu