Zilele trecute s-a anunţat anularea serialului Marco Polo, primul mare eşec pentru cei de la Netflix. Vor mai urma şi altele, doar nu vă aşteptaţi să fie hit după hit. Bloodline cică ar fi pe listă, dar după ce se difuzează sezonul 3. Când pierzi 200 de milioane de dolari cu un singur serial cred că vrei să scapi de el cât mai repede. Şi totuşi, cum să laşi ÎNCĂ o poveste neterminată? Măcar scoate un episod de final, something. Am adunat atâtea seriale întrerupte din motive financiare încât mi-e frică să încep să mă uit la un serial nou.

Iată câteva dintre serialele pe care vi le recomand, cu menţiunea că se termină după 1-2 sezoane:

  1. Marco Polo – Primul sezon a fost mişto, al doilea nu s-a ridicat la acelaşi nivel, dar tot a fost bun. A rămas în pom.
  2. Public Morals – A încercat şi Ed Burns să facă un serial, a construit un story mişto cu poliţişti în New York-ul anilor ’60 şi n-au avansat aproape deloc.
  3. How to make it in America – tot pe HBO a fost şi ăsta, era despre nişte pârliţi care încercau să construiască un business la New York. N-am înţeles exact de ce nu le-a mers.
  4. Magic City – Două sezoane glorioase, după care l-au închis. S-a vorbit despre un lungmetraj care să ducă la final povestea, probabil că n-au găsit bani pentru aşa ceva.
  5. Vinyl – Bobby Cannavale chiar îmi e antipatic, dar cu toate astea voiam să văd ce se întâmplă în serialul ăla până la capăt. Măcar 2-3 episoade care să încheie poveştile.