31 decembrie, mă pregăteam de petrecerea de Revelion. Scot din pungă bretelele cumpărate pentru ţinuta tematică, văd că aveam security tagul prins pe spate. 

Tipa de la Zara n-a observat (nici n-avea cum, la ce haos era pe 30 decembrie în AFI), eu am luat punga şi mi-am văzut de drum, ce e de făcut. Să merg din Colentina până la AFI era exclus, aşa că am dat o fugă până la Veranda “sigur rezolv acolo”. Înainte de asta am încercat şi la Mega Image-ul din colţ, dar n-aveau sistem de desfacere.

Eram convins că n-o să creadă nimeni povestea mea, dar am luat punga cu bonul şi am intrat la C&A. Apoi la H&M, apoi la Deichmann. Spre surprinderea mea, toată lumea a încercat să mă ajute, doar că fiecare magazin are un sistem diferit pentru security tag. Nici nu conştientizam că sunt atâtea modele. N-a mers pe nicăieri, iar unii oameni chiar s-au străduit. Doar o doamnă de la Carrefour m-a privit suspicios şi a zis că în mod normal astea se scot la magazinul de la care le-am cumpărat.

Mă rog, până la urmă am mers în Mega Mall la Zara şi am rezolvat problema, nu înainte să mă lovesc de concluzia genială a unui paznic: “da, păi nu prea merge să le porţi aşa, că se vede aiurea la spate”.10