Ediţia legată strict de aniversarea de 10 ani a festivalului.

A fost aseară ediţia a doua de Internetics Hotspot. La prima, în caz că nu vă mai amintiţi, a zis Orlando că e la ultima apariţie într-un panel şi a fost discuţia aia cu CPM vs. CPC, cum se fac doar promoţii în campaniile online şi cât de bine o duce Apropo Media. Dacă găseam şi link cu ce-am scris atunci era perfect. Vedeţi aici detalii.

Aseară se vedea clar că lumea era nevorbită de mult. S-a făcut networking între oamenii de agenţie în timp ce copiii din sală ascultau cuminţi despre Android. Da, erau mulţi copii. O grămadă de juniori, foşti colegi de-ai mei de liceu, viitoare piariste de la Litere.

Pe scurt, Android o duce bine. S-au povestit nişte cifre, s-a explicat cum s-a dublat piaţa de smartphones în 2-3 ani şi cum Android a ajuns de la 3% la 25 %. E bine. O să facem aplicaţii şi o să fim bogaţi.

Ah, da, Samsung Galaxy Tab este o struţo-cămilă mai mică decât un iPad şi mai mare decât un iPhone. Semi-simpatică.

Partea a doua a fost o sesiune de Digital IQ cu Bogdana moderatoare. Dar tocmai pentru că era la butoane, de data asta n-a mai fost cu „fraţilor” şi „oameni buni”, a fost totul foarte light. Întrebare Bogdana, răspuns oamenii de agenţie (Marius Deak (GreenPixel), Bogdan Niţu (Webstyler), Radu Ionescu (Kinecto), Mugur Pătrascu (iLeo) ) plus o tipă de la Romtelecom şi tipa de la Fourhooks (ştiţi voi, agenţia anului în 2009 şi oamenii cu Metropotamul).

– Se cer cifre exacte printre obiectivele trecute în brief?
– Da, se cer la clienţii mari.
– Se cer cifre foarte exacte?
– Da, se cer uneori şi cifre foarte exacte.

– Faceţi pretestare pe campanii?
– Nu prea, uneori facem, am făcut cel puţin o dată (cu excepţia lui Marius Deak, dacă nu mă înşel, care a zis că nu obişnuieşte să facă pretestare).

În rest am fost nevoit să stau pe afară, pe telefoane. Oricum, discuţia nu avea zvâc. Parcă nici Ana Militaru n-avea chef de ceartă. O ediţie cuminte de Internetics în care oamenii s-au întâlnit ca să vadă ce-au mai făcut. Erau nevorbiţi, v-am zis.

Au lipsit nişte feţe cunoscute pentru că în acelaşi timp a fost şi gala BCR Speranţe la Casa Radio.

Diseară urmează gala de premiere şi party-ul. Aştept cu interes premierea de la Teacher’s Film Festival (urmează post separat pe tema asta). Poate anul ăsta se şi câştigă premiile.

1 comentariu. Leave new

  • Am zambit de doua ori:) Prima, la „Parcă nici Ana Militaru n-avea chef de ceartă” si a doua oara in paragraful urmator. Merci de rezumat, eu cred ca totusi a fost util. Daca oamenii erau nevorbiti, macar s-au mai vorbit, si formal si informal.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu