in Advertising/PR

Start la înscrieri pentru workshopurile PR Beta

workshops_prbeta

A venit toamna, e vremea evenimentelor cu şi despre studenţi. Pentru al doilea an la rând PR Beta organizează un tur de forţă prin ţară pentru studenţi din Cluj, Oradea, Iaşi, Braşov şi Timişoara. Anul trecut am asistat la workshopul susţinut de Monica Jitariuc la Bucureşti şi am descoperit o grămadă de tineri deschişi la minte, care îşi doreau foarte mult să intre în industrie. Mi-am adus aminte de primele evenimente la care am participat prin 2007-2008 şi de cât de mult au însemnat pentru mine Olimpiadele Comunicării. Cred că asta reuşesc cel mai bine Workshopurile PR Beta, să aducă laolaltă tineri pasionaţi de comunicare, studenţi care îşi doresc să înveţe în plus faţă de ce se predă la cursuri.

Am onoarea să fiu unul dintre cei 6 traineri care vor susţine workshopuri la această ediţie şi abia aştept să întâlnesc crema din cele 5 oraşe. După experienţa din primăvară, de la Timişoara, am primit feedback bun şi, vorba poetului, sper s-o ţin tot aşa. Am pregătit deja câteva lucruri interesante, sper ca la final cei prezenţi să rămână cu cât mai multe informaţii utile.

Înscrierile pentru Cluj şi Oradea au început azi, procesul e destul de amplu însă merită să aplicaţi. Detalii aici.

2 comentarii. Leave new

  • Suna foarte interesant. Nu se poate organiza si in Constanta? Cred ca sunt destui tineri interesati, studenti si nu numai.

    Răspunde
    • Roxana, ținem cont de propunerea ta pentru edițiile următoare. Între timp, ne poți urmări activitatea pe blog și prin intermediul newsletter-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu