in Romanica noastra

Din fericire a venit si raspunsul Ministerului Educatiei si Cercetarii cu privire la subiectele de la Bacalaureat 2007 proba de romana.

Din pacate raspunsul a fost unul nefavorabil.Ministerul a publicat din 15 ianuarie subiectele care puteau fi contestate pana la data de.

Grav e ca desi au fost contestate… au ramas la fel.La fel cum ramane si cazul „Traditionalismului”. Asa ca…cei din minister accepta sa se modifice baremul in favoarea elevilor…dar sa nu se schimbe nimic.Adica.. in concluzie dupa cum o sa ne fie norocul fiecaruia.Pana atunci…ramane cum am stabilit.Unii vor pica…altii vor lua note mici…si probabil o mana de oameni…vor lua note cat de cat mari.

Stau insa si ma intreb la ce ne asteptam de la un ministru atat de incompetent precum Adomnitei.Reamintesc celor care au uitat ca stimabilul nu stie nici macar cate stelute are steagul uniunii in care tocmai am intrat la 1 ianuarie.

El…ca inginer…a tinut minte 15 .

Sursa foto

2 comentarii. Leave new

 • ai vreo problema cu inginerii? :-w
  problema e ca nu au vrut sa schimbe subiectele nu ca a picat asta si ca acum afirma ca subiectele ar fi trebuit contestate din timp nu acum… yeah right

  Răspunde
 • Luciantodoran
  iulie 12, 2007 4:54 pm

  Subiectele erau publicate de mult pe site-ul ministerului. Traditionalismul se studiase la scoala (cum se studiase…), deci ministerul nu are nici o vina. Citatul din Manolescu era chiar interesant, se putea „exploata” alaturi de textul suport ales; problema e ca la proba de limba romana exista acelasi nive de dificultate si pentru cei ce terminasera specializarea filologie, dar si pentru cei de la matematica-informatica, tehnologic-servicii si altele; poate e, totusi, corect asa desi cred ca cei care nu au tangente cu literatura nu trebuie sa o studieze atat de minutios; poate nu e bine cum zic pentru ca e si aceasta un mijloc de cultivare; in concluzie: sunt foarte indecis :))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu