E oficial: Bogdana Butnar pleaca de la McCann la MRM. Stirea aici.

Cum ziceam, pe strategie Leo si McCann raman la egalitate. La creatie McCann e in fata.

Nu inteleg de unde dorinta asta de a conduce proiecte de web developing in conditiile in care Bogdana era o autoritate pe partea de planning pur. Sunt curios ce pune la cale Matasel. Va urma.

5 comentarii. Leave new

 • poate n-au mai suportat-o din cauza numelui „bogdana”.

  Răspunde
 • bogdana nu-i straina de ce se intampla la MRM – o firma interactiva a grupului. Si sa stii ca un planner bun e cam bun pe orice comunicare. trebuie sa stie comportament de consumator in media, multa filosofie de brand si sa fie un strateg bun in comunicare.

  Iar Bogdana este o romanca buna, care nu duce lipsa de astea nici daca ar lucra in UK. btw nu e straina de bunele practici de [pe afara.

  Răspunde
 • aa si la creatie inca nu se stie. Carmen Tiderle e o fata de toata isprava, iar daca vorbesti de creatie in festivaluri, Naumovici nu a murit.

  Răspunde
 • Partea cu „firma a grupului” mi se pare ca suna foarte prost. Si Naumovici a plecat tot in interiorul grupului si cu toate astea nu mai are nicio treaba cu Leo.

  Nu inteleg mutarea tinand cont de cat de prost merge online-ul din Romania. Sunt de acord ca Bogdana este pregatita pentru orice. Presupun ca se va descurca ok dar nu inteleg de ce sa sacrifici un om atat de valoros pentru o piata atat de slab dezvoltata.
  Da, la un moment dat vor fi mai multi bani pe on-line decat pe TV, dar pana atunci mai e. In Romania mai e chiar multisor as spune.

  In ceea ce priveste creatia de la Leo, Carmen Tiderle intra in concediu de maternitate in curand(cred ca a nascut deja). Asa ca ramane sa vedem ce va face duo-ul Tudor Cuciuc-Mihai Iliescu.

  Răspunde
 • nici pe „Cuciuc” asta nu-l vad bine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu