Dupa cum urmează:

 • Colegii de la DaAfaceri organizează ediţia a 4-a a proiectului Real Estate în perioada 25-27 noiembrie. Scenariul din spatele unui proiect imobiliar. De data aceasta, Liberty Center. Mai multe detalii aici. Şi pentru că este un eveniment exclusivist, aveţi aici formularul de înscriere.
 • Dacă tot zic de DaAfaceri, Georgiana, responsabila noastră cu HR-ul vrea să devină imaginea no.7 în România. Un vot i-ar prinde bine. Serios. Votaţi-o pe Georgiana! Acum! Ah, stupid me :-j Linkul aici.
 • Vama a lansat ieri un nou candidat la alegerile parlamentare. E un studiu de caz foarte bun pentru o campanie de PR. Stay tuned, urmează un post pe tema asta.
 • Cabral organizează un concert Pentru Erika. Nu pentru că ar avea prea mult timp liber, ci pentru că vrea. Detalii aici.
 • Şi tot pentru că are foarte mult timp liber, Cabral s-a implicat alături de câteva vedete de la PRO în campania pentru combaterea accidentelor rutiere realizată de Mătăşel&Arsenoaiei (aflaţi la primul proiect în noua formulă, dacă nu mă înşel).

Şi mai sunt lucruri importante de ştiut, dar o să revin pe măsură ce-mi aduc aminte.

4 comentarii. Leave new

 • e timpul sa sustii si tu actiunile caritabile care se desf pentru ajutorarea familiilor nefericite de la Petrila ! mergi miercuri la meciul nationalei cu georgia fie accesati site-uri realitatea antena3 si ajutati oamenii de acolo, chiar au nevoie !

  Răspunde
 • nu stiam de Arsenoaiei si Matasel! deci acum sunt impreuna? stiam ca Arsenoaiei vroia sa urmeze o cariera solo dupa O-Zone…

  Răspunde
 • cred ca e foarte accesibil evenimentul asta pus la cale de cabral. si daca tot nu o sa ma arat la vreo sindrofie unde sa-mi donez sfertul de milion de euro, macar sfert de milion de lei sa dau pe o intrare.. nu? 🙂

  Răspunde
 • „Desenam pentru Erika”- video la Anaid

  Diana Dochia spune mai multe despre proiect. Artistii Alexandru Radvan si Dan Piersinaru vorbesc despre artistii implicati in proiect.

  Salut!

  Vineri 21 nov, adica maine voi posta pe blog [www.sssfinxxx.blogspot.com] linkuri catre editia „Desenam pentru Erika” la „Clipa de arta” de pe sensotv.ro.
  In calitate de producator al emisiunii promovez pe aceasta cale pe langa postarile anterioare acest proiect. Ca artist, chem pe altii sa doneze o lucrare. Ca om [de cateva zile si ca blogger] ma implic cat pot de mult.
  Am trimis acest anunt celor care au publicat bloguri pentru Erika.

  TOate cele bune,
  Andrei Pavel

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu