Am fost înainte de Crăciun la Auşan. Am înţeles că prin unele locuri se pronunţă Oşan, Ouşăn, Auşăn etc. El se numeşte Auchan, prietenii îi spun Auşan.

Şi cum ziceam, m-am dus ca la pomul lăudat. Când colo… nici măcar n-avea crengi. În sensul că nu era terminat. Ăuşăn era un mare şantier. Parcarea – plină deşi era trecut de ora colgate. Primu impuls a fost să cred că maşinile alea sunt puse la mişto. Pe urmă am descoperit o intrare dosită. Nu tu galerii comerciale, nu tu nimic. Iar în magazin.. haos total. Aşa gol cum era mi-a părut imens dar era doar gol şi nimic mai mult. Dar ştiţi.. e foame dă bani băeţi şi trebuia să ciugulească şi ei puţin din sărbătorile astea.

La preţuri ne-am distrat copios. O sticlă de Jack Daniel’s avea vreo 3 preţuri diferite. Ba era 77 de lei (la 0,75), ba era 84 de lei, ba 64 de lei. Am luat un cico şi nişte şerveţele şi am plecat. Ne vedem peste 3-4 luni când deschideţi şi hypermarketul.

1 comentariu. Leave new

  • mie mi s-a parut chiar ok. Am gasit cateva chestii misto, de la o geaca faina la un milion pana la un pate de vita demential 😛 . si mi-a placut ca nu era aglomerat. Parcarea full, dar in interior destul de putina lume si multe case deschise.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu