in Casual stuff

Să trecem la lucruri serioase…

Vă amintiţi oracolele? Sigur aţi avut aşa ceva prin şcoala generală. Sau mă rog… la noi au existat. A fost trendul de după tamagochi, parcă. Pentru cei care s-au născut în Windows, e vorba de nişte agende cu tot felul de întrebări banale. Şmecheria era să ai cât mai multe întrebări şi cât mai mulţi oameni care să-ţi completeze.

Scopul lor de bază era să afli dacă X te place sau îl place pe altul. Sau cel puţin pentru asta le făceam noi. Anyway, era întrebarea aia care mă călca pe nervi de fiecare dată ‘Sunteţi gata să trecem la lucruri serioase?’
Aveam 11-12 ani, abia ştiam să scriem şi să citim dar făceam foarte clar diferenţa între prostii şi lucruri serioase. :))

Cam aşa e şi acum: avem sesiunea, şi pe urmă vom trece la lucruri serioase. Oricum, e binevenită sesiunea asta, că ne mai odihnim ;))

Şi pentru că mai am 2 examene şi gata (mă rog, şi o restanţă care nu se pune), starea de spirit e foarte bună aşa că vreau să cântăm împreună o melodie din 1963 – Millie Small (e penultima melodie din spotul T-Mobile Liverpool Station).

2 comentarii. Leave new

  • si la chestia cu lucrurile serioase erau alea: iti place de cineva? crezi ca cineva te place? te-ai pupat cu un baiat/fata? :-j
    deci, alex? astept raspunsuri la chestiile astea serioase 😀

    Răspunde
  • Aaaah..despre asta ziceai tu azi la facultate?interesant si foarte vesel asa. Iti aduce un zambet pe buze:) Stai bine cu buna dispozitie lately;)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu