in Muzici

Alba Iulia – festival mode: ON

Ieri a început la Alba Iulia Festivalul de Folk „Ziua de Mâine”, ajuns la a 7-a ediţie. A fost o zi plină, cu o conferinţă de presă dimineaţă, prima parte a concursului de folk, recitaluri şi încă vreo 2-3 evenimente prin Alba.

N-o fi mare oraşul ăsta, dar are suflet. Am văzut-o în ultimele 2 zile. Chiar şi fără cetate, Alba-Iulia ar fi un oraş chiar simpatic.

Dintre ideile prinse pe fugă:

  • Noi, bloggerii, suntem aici cu obiective de branding, nu de vânzări. Şi spun asta pentru că biletele s-au vândut de mult, în vreo 2 ore după ce au fost puse în vânzare.
  • Acum 3 ani Ziua de Mâine avea adresa de mail pe yahoo. Acum are bloggeri acreditaţi.
  • Prin toate evenimentele care vin să completeze concertele, e mai mult decât un festival de folk, e o manifestare culturală cu adevărat importantă
  • Albanezii nu duc lipsă de evenimente culturale, se plânge Makavelis aiurea. În ultimele 3 luni au fost aici: un festival de teatru, festivalul Dilema Veche şi acum festivalul de folk. Nu se suprapun zeci de evenimente, însă au ce face şi oamenii din partea asta a locului.
  • Concursul are un nivel foarte bun, nu mă aşteptam să fie chiar 3-4 artişti care să-mi placă după prima zi. Mai jos aveţi piesa mea preferată, filmată de tovarăşul Vlad Dulea.

Despre recitaluri într-un post separat, e mult de scris.

Mai multe fotografii găsiţi pe pagina de Facebook.

OrganizatorConsiliul Județean Alba

ParteneriMuzeul Național al Unirii Alba IuliaTeatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba IuliaCasa de Cultură a Sindicatelor Alba IuliaCasa de Cultură a Studenților Alba IuliaAlba MallArt Cafe Downtown.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu