in Web

Internetics 2011 – Mergem mai departe!

Aseară a avut loc la Opera Română Gala Internetics 2011, prezentată tot de Răzvani şi Dani. Foarte bune alegerile, atât a locului de desfăşurare, cât şi a prezentatorilor. Anteniştii au fost simpatici şi anul trecut, acum au fost şi mai simpatici. Pe an ce trece gala asta evoluează. Dacă acum 2 ani au fost anunţaţi mai mult necâştigătorii, anul trecut au fost trecuţi în revistă pe FFWD, iar anul acesta n-au mai fost menţionaţi deloc.

Marele absent a fost Webstyler, agenţia anului în ultimii 5-6 ani. Mi-e greu să înţeleg cum de n-au avut nimic de înscris anul ăsta. La fel, nu pricep cum Drumul Mingii n-a luat nimic, fiind învinsă de Tuborg Pary Manager. Premiile le-a luat iLeo cu Redescoperă România. 8 în total. La Best use of social media, mobile, best website. Singura categorie la care iLeo a înscris şi n-a câştigat a fost Best Use of Banners, unde n-a câştigat nimeni.

În mod total dubios, campania anului a fost American Rom. Sunt convins că a fost o decizie foarte grea acolo, la limită, între RR şi American ROM. Ce-i drept, ROM s-a mişcat foarte bine pe online şi merită mai mult premiile pe online decât cele luate în concursurile de advertising clasic. Poate s-a aplicat o lege a compensaţiei, iLeo fiind agenţia anului, iar Petrom webvertiserul anului.

În rest, la fel ca anul trecut, mulţumim clientului, mulţumim agenţiei, mulţumim clientului, mulţumim agenţiei, mulţumim clientului, mulţumim agenţiei, mulţumim clientului, mulţumim agenţiei. Lumea tot n-a lucrat la speechuri.

Anca Bundaru a fost vedeta serii, s-a întovărăşit cu Răzvani şi Dani. Lista câştigătorilor e aici, cea a participanţilor aici. Felicitări The Institute pentru că Internetics rămâne o Gală cu ştaif.

Mai jos aveţi o poză de colecţie: Ştefan Iordache singur, pe post de fotograf, după ce toată echipa iLeo urcase pe scenă.

 

Copiii mei se bucură urmărind Redescoperă România.” – Ştefan Iordache

PS: Da, colegii din Redescoperă au stat în primele rânduri şi au întâmpinat cu urale fiecare premiu. Da, a fost mişto. Bobby Voicu a fost atât de emoţionat pe scenă încât a uitat să facă semnul oficial „în 5 minute plecăm”.

UPDATE: Acum şi cu video powered by Refresh.ro

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu