in Muzici

Vineri începe Bestfest 2012

Anul trecut a avut loc prima ediţie a Bestfestului din Tunari şi aveam o serie de observaţii. Pe scurt, mi-a plăcut Bestfest 2011, dar aş fi vrut mai multă muzică pentru ediţia din acest an. Ceea ce s-a şi întâmplat. Garbage, Pulp, Royksopp, Caro Emerald, Booka Shade. Plus Paraziţii, BUG Mafia, Viţa de vie (acustic) şi o grămadă de alte trupe mai mici. Sper ca anul viitor să fie şi mai bine, în general ştiu că strategiile Emagic sunt destul de complexe, deci probabil că va creşte de la an la an festivalul din Tunari.

La ediţia asta vor fi 7 scene, un ecran imens pe care se vor proiecta filme, un spaţiu mai mare. Din păcate s-a păstrat şi ideea cu parcul de distracţii. Sper doar să nu mai participe şi locuitorii din Tunari pe bază de buletin. Şi să fie cât de cât luminate parcările.

Pentru că sunt la Oradea în weekendul care vine (şi mă cam oftic teribil că s-a nimerit suprapunerea asta), o să am o trimisă specială care va relata de la faţa locului.

Mai multe detalii despre Bestfest găsiţi pe siteul festivalului, iar norocoşii cu iOs au şi o aplicaţie dedicată.

1 comentariu. Leave new

  • din moment ce tunarenii sunt gazde nu e normal sa intre cu buletinul ? si nu stiu de ce te deranjeaza ca cei din tunari intra cu buletinul

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu