in Educatie&Literatura

Cât mai e până la Ideo Ideis IX?

ideo_hug

Un festival cât o îmbrăţişare. Aşa e Ideo Ideis. Îl trăieşti din plin alături de mulţi oameni şi până să-ţi dai seama că se întâmplă deja s-a terminat. Rămân în urmă prieteni noi, legături consolidate, cupluri şi despărţiri. Totul se reportează pentru anul următor, când cei mai mulţi participanţi vor reveni la Alexandria, fie că trupa lor e sau nu înscrisă în competiţie.

La fel ca anul trecut, şi la ediţia asta am început să fac calcule imediat după finalul festivalului. Am concluzionat că mai sunt aproximativ 340 de zile până începe iar nebunia. Şi deja le număr 😀 Până atunci mă delectez cu clipurile de pe Vimeo, cu pozele de pe Facebook şi aştept informaţii despre proiectul anunţat în cadrul Galei de închidere – Alternopedia. Pentru că echipa frumoasă care se ocupă de Ideo Ideis a pus bazele unui nou proiect de educaţie alternativă ce va începe în toamnă.

E cu cursuri de actorie şi multe alte chestii mişto, e adresat tuturor celor interesaţi, nu doar tinerilor, şi se va desfăşura în Bucureşti. Eu îmi doresc să aducă în capitală ceva din spiritul de la Alexandria. Dar despre asta sigur vom mai vorbi. Până atunci vă las cu un clip din seria „Sfaturi pentru traineri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu