prbeta_workshops

Anul trecut am avut plăcerea să fac parte dintre trainerii care au mers prin ţară în cadrul Workshopurilor PRbeta pentru studenţi. A fost o experienţă extrem de interesantă, m-am întors la muncă cu mult entuziasm. Dar, cred că cel mai mişto a fost să urmăresc parcursul profesional al participanţilor. Mulţi dintre ei mi-au devenit prieteni pe Facebook, astfel încât am putut să văd ce mai fac.

Ştiu sigur câteva exemple de tineri care s-au mutat la Bucureşti şi lucrează în agenţii mari de PR sau Advertising. Au venit şi de la Timişoara, şi de la Iaşi, şi de pe la Braşov. Alţii au rămas în oraşele lor şi lucrează acolo, sau sunt foarte conectaţi la piaţa marcomm şi vor intra în cel mai scurt timp „în pâine”.

Mă gândeam zilele trecute, când au început înscrierile pentru o nouă ediţie a workshopurilor PRbeta, că Oltea şi Cristina ar merita să primească un soi de bonus de la agenţiile la care ajung să lucreze studenţii PRbeta. Modelul nu e nou, se întâmplă în fotbal, unde UEFA impune ca în cazul unui transfer, clubul la care jucătorul şi-a făcut junioratul să primească 5% din valoarea totală. Sau ceva pe-acolo. Nu e un model deloc rău şi ar fi o recompensă total meritată.

Pentru că workshopurile astea chiar au devenit o pepinieră de comunicatori, cine vrea poate ajunge foarte uşor să găsească un job la Bucureşti.  Anul ăsta vor mai susţine workshopuri Oana Bulexa, Monica Jitariuc şi Ştefan Stroe, toţi cu multă experienţă în piaţă şi mereu în căutare de noi tineri talentaţi. Şi chiar s-a întâmplat să fie bătaie pe tineri şcoliţi la Workshopurile PRbeta, deci e metodă testată. Trebuie doar să vă doriţi şi să trataţi totul cu multă seriozitate.

Eu abia aştept să mă întâlnesc cu o tură nouă de studenţi, am pregătit nişte chestii tare mişto 😀

Detalii privind înscrierea găsiţi aici, tocmai s-a dat drumul la înscrieri pentru Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu