stevieg

Toată presa din Anglia vorbește despre asta, probabil că e adevărat. Cu 6 luni înainte de expirarea contractului, cei de la Liverpool încă n-au anunțat nicio prelungire pentru căpitanul-simbol. Probabil că mâine se vor anunța detaliile, Gerrard pleacă de la Liverpool fără să-și îndeplinească cel mai mare vis: titlul în Premier League.

A fost de două ori foarte aproape, prima dată cu Torres în rol de golgheter, a doua oară cu Suarez, Sturridge și Sterling în față. De fiecare dată au câștigat echipe din Manchester. Probabil că fără celebrul slip din meciul cu Chelsea din sezonul trecut ar fi reușit să aducă titlul pe Anfield. Așa a fost să fie, căpitanul iese din scenă într-un moment în care prestațiile sale sunt tot mai slabe, iar jocul lui Liverpool nu merge.

Thank you, Stevie!

https://www.youtube.com/watch?v=avyMpJLasow

2 comentarii. Leave new

  • De mentionat ca, la fel ca si Van Persie, simbolul lui Liverpool si-a dorit o mutare la Chlesea in 2005, pentru a castiga si el un titlu. Doar ca si-a schimbat parerea dupa ce a primit feedback sanatos(!) de la fani. Au mai fost discutii si cu ManUtd cu cativa ani inainte. Deci simbol-simbol, da’ mai bine pleca pentru ca le-a mancat meciu’ la oamenii aia cu echipa a doua a lu’ Chelsea anu’ trecut si s-a dus titlul.

    Răspunde
  • *slip. Celebrul slip, nu flip

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu