2014_media_recap_fb-cover

A venit momentul ăla din an în care lansăm 2014 Media Recap. E deja o tradiţie, joi am prezentat în avanpremieră ebookul la sediul Golin.

Rubrica Sunday’s Media Recap e în al cincilea an de existenţă deja, colaborarea cu Golin e la ediţia a 3-a. M-am bucurat la începutul anului, când m-au întrebat mai mulţi oameni când urmează să lansăm ebookul. Ştiu că mulţi îl consideră util, eu verific lucruri constant, mai ales că am câte un exemplar printat din fiecare ediţie (nu săriţi, au ieşit foarte puţine, dacă e cerere putem să facem un deal cu GSP 😀 ).

După ce daţi click pe butonul de mai jos (dacă n-aţi dat deja) o să ajungeţi într-un landing page care conţine linkuri de download către ediţiile de până acum + nişte linkuri de share pe reţelele de socializare. Ne-ar ajuta să îl daţi mai departe. De asemenea, orice feedback ajută. Faţă de prima ediţie, materialul ăsta a evoluat foarte mult datorită oamenilor care s-au obosit să scrie 2 rânduri de critică.

Anul acesta avem obişnuita recapitulare împărţită pe luni, cu focus pe 3-4 evenimente mai importante, câteva articole despre trendurile lui 2015 semnate de echipa Golin, şi câteva noutăţi: o sinteză pentru ce-au făcut companiile din Big Four-ul tehnologiei (Apple, Amazon, Google, Facebook) şi o scurtă analiză legată de trendurile previzionate de specialiştii din Bridge™-ul Golin România pentru anul precedent. Practic, în ediţia trecută ei au zis că se vor întâmpla nişte lucruri, anul ăsta tragem linie şi vedem dacă s-au întâmplat.

Mulţumirile din acest an merg către: Alex pentru că arată totul atât de bine, Cristina pentru fresh eyes, Raluca pentru că de 3 ani încoace pierzi nişte nopţi cu mine, Hortensia şi Monica pentru că am găsit un partener de cursă lungă.

Spor la download!

PS: Nu, nu m-am angajat la Golin :))

cover_2014mediarecap

[button text=”Descarcă gratuit 2014 Media Recap” url=”http://www.hoinaru.ro/2014mediarecap/” color=”fec524″ bg=”000000″ size=”large” style=”rounded” icon=”icon-download-alt” target=”_blank”]

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu