Apple încheie disputa cu Qualcomm, începută încă din 2017, care era legată de banii pe care îi percepea Qualcomm pentru brevete. Detalii.

Jack Dorsey (CEO-ul Twitter) a apărut într-o conferinţă TED, în care a spus că vrea să schimbe fundamental modul în care funcţionează reţeaua socială. Detalii.

PayU lansează o formă de creditare numită PayU Online Credit. Detalii.

Primul serviciu de închiriere de trotinete care vine în Bucureşti este Lime. Detalii.

Festivalul iCEEfest se rebranduieşte în Upgrade 100 şi ţinteşte piaţa internaţională. Detalii.

Alte ştiri pe scurt: Amazon iese de pe piaţa din China, Instagram testează ascunderea numărului de likeuri de la o postare, se închide serviciul de mesagerie BBM (de la Blackberry), Twitter cumpără echipa aplicaţiei Highly, Twitter pregăteşte nişte funcţionalităţi noi, Hulu cumpără înapoi un procent deţinut de AT&T, Vimeo cumpără Magisto pentru 200 de milioane, se lansează în România agenţia de media Spark Foundry, Google va trebui să introducă şi alte browsere pe Android pentru a respecta legile UE, Google face modificări în AMP, Amazon Music gratuit, jurnalista Emilia Şercan – ameninţată cu moartea, Adrian Sârbu devine acţionar al Smart FM, Look Sport devine 100% sportiv.

Dacă vrei să nu pierzi nicio ediţie din Sunday’s Media Recap, te poţi abona prin email doar la aceste postări. În plus, vei primi o recapitulare lunară în exclusivitate şi acces în avans la Digital Recap Podcast.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu