in Jocuri

Vestea bună e că aveți încă o zi la dispoziție să prindeți reducerile de la Playstation, în caz că n-ați fost pe fază, cum e cazul meu. Vinerea trecută au fost și reducerile de Black Friday în multe magazine internaționale, și vedeți că azi este Cyber Monday, deci teoretic s-ar putea să se mai anunțe lucruri interesante și azi.

În principiu asta e o perioadă bună să prindeți oferte la diferite softuri care nu sunt urgente sau pe care le folosiți în tot timpul anului și care pot fi prelungite automat. Abonamentul PlayStation Plus intră în categoria asta, am mai scris despre el. Acum e la 180 de lei pe an, redus cu 33%.

E chiar mai jos decât anul trecut cu 20 de lei, de vreun an și ceva toate ofertele au fost cu 202 lei, deci chiar e o afacere bună. În abonamentul PlayStation Plus aveți vreo 2 jocuri incluse pe lună, uneori pot fi și 3. În ultima vreme au început să fie vreo două de PS4 și unul de PS5. În fiecare an prindeți 2-3 jocuri relativ noi, la modă, și multe oldies but goldies.

Pe lângă asta, adevăratul motiv pentru care cumpără lumea PlayStation Plus este ca să aibă acces la multiplayerul online. Jocurile sunt bonus.

Dintre jocurile aflate acum la ofertă, avem așa:

FIFA 22 pentru PS4 la 204 lei – e un joc excelent, revin cât de curând cu un review detaliat.

NBA 2k22 pentru PS4 la 169 de lei – am luat 2k21 campania trecută și n-am apucat să joc mai mult de câteva ore, e unul dintre obiectivele mele de relaxare pentru finalul de an.

Red Dead Redemption 2 la 116 lei – dacă nu îl aveți deja, ăsta mi se pare jocul cu unul dintre cele mai bune dealuri din această campanie. Ore nelimitate de plimbat cu calul print-un decor de vest sălbatic. Eu îl am pe disc și mă gândeam chiar să-l vând și să-l cumpăr digital, mă enervează să schimb mereu discul între cele 3-4 jocuri pe care le am așa.

Call of Duty, Mortal Kombat 11 au și ele prețuri bune, le găsiți aici. Timp să fie să ne jucăm. Și să nu vină chestia aia cu picatul de curent, care nu mai știu exact cum se chema. În fine, nenorocirea aia inventată. 

Apropo de oferte bune, LastPass are 25% reducere la variantele plătite. Noi avem Family Plan care în mod normal e 3.90 euro pe lună și putem adăuga până la 6 persoane care să aibă acces la funcțiile premium. Dacă nu știți de LastPass, este un manager de parole care îți reține tot într-un mediu securizat, mult mai sigur decât managerul de parole de la Google Chrome. Reții o singură parolă și pe restul le generezi automat în combinații imposibil de spart.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu