Am ajuns pentru prima oară la FITS în 2012. Nu credeam că e atât de mişto pe cât spunea Ruxandra, însă era o perioadă în care voiam să experimentez. M-am îndrăgostit iremediabil de festivalul ăsta şi am revenit an de an, indiferent că am fost invitat oficial sau nu.

În urmă cu câţiva ani, când mă ocupam de comunicare pentru un alt festival de teatru, Ideo Ideis, visam cu colegele mele de atunci la o astfel de oportunitate. Cum ar fi să putem face asta şi pentru FITS?

Ocazia a venit anul ăsta şi n-am putut refuza. Sunt lucruri în viaţa asta pe care nu le poţi refuza, FITS mi se pare unul dintre ele, mai ales cu legătura emoţională pe care o am eu cu Festivalul. The Festivalul. Când mi-a propus Ruxandra să facem echipă anul ăsta pentru comunicarea FITS am acceptat imediat. Chiar dacă ştiam că va fi super greu, chiar dacă ştiam că n-o să mai văd mare lucru din festival dacă trec de cealaltă parte a baricadei. E mişto experienţa unui festival văzut din culise, dar nu prea mai ajungi să te bucuri de ceea ce se întâmplă pe scene.

Deja am început treaba, lucrăm de câteva săptămâni bune şi dăm ture la Sibiu, ăsta fiind şi unul dintre motivele pentru care am mai lipsit de pe blog în ultima perioadă. Subiecte sunt şi e şi chef de scris, cu timpul mai trebuie rezolvat.

Mă bucur că avem ocazia asta şi am vrut să punctez şi aici pe blog pentru că vorbesc prea rar despre ceea ce facem la Superior Media.

Nu facem doar siteuri şi magazine online, avem şi proiecte de comunicare, în special pe digital, ceea ce vom face şi la FITS, unde vom colabora cu Ruxandra Predescu şi cu echipa festivalului.

Dacă nu v-aţi făcut încă programul pentru vară, poate ne vedem la Sibiu între 24 iunie şi 3 iulie. Nu e doar despre teatru, nu e un festival pentru cunoscători şi elitişti, este un festival al artelor spectacolului în care puteţi descoperi circ, dans contemporan, gospel, fado şi multe altele. Aruncaţi şi voi un ochi pe program, sunt acolo şi informaţii privind biletele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu