Zilele care urmează sunt pline de deadline-uri de înscriere pentru diferite proiecte şi competiţii foarte interesante. Evident, le recomand pe toate:

  • mai sunt vreo 3 zile în care vă puteţi înscrie la stagiul al III-lea (şi ultimul) din Internship PR 2.0 condus de Sorin Tudor.  Până acum, dintre cunoscuţi, au participat la Internship Ligia, Anca şi Auras Geambasu şi din afară pare că au învăţat o grămadă de chestii. Detalii aici.
  • în cadrul celor 3 stagii ale Internship 2.0 s-au dezvoltat până acum 3 proiecte: portalul PR365.ro, Olimpiada 2.0 şi Offline 2.0. Olimpiada 2.0 a început de 2 zile însă dacă simţiţi că puteţi recupera avansul celorlalţi, vă puteţi înscrie. Detalii aici.
  • Atelierele ADfel îi aduc ca mentori anul ăsta pe Elena Ioniţă, Răzvan Căpănescu, Şerban Alexandrescu şi Cătălin Rusu. Un ‘line-up’ destul de mişto pentru un atelier atât de tânăr. Până pe 21 august orele 24:00 vă mai puteţi înscrie la Atelierele ADfel – detalii aici.
  • Bonus, de la echipa a 2-a Internship 2.0 – Offline 2.0 un eveniment de socializare ‘pe bune’ pornit de la ideea că oamenii nu prea se cunosc între ei la evenimentele dedicate online-ului. Înscrierile şi detaliile aici.
  • Stufstock 2009 o să se desfăşoare până la urmă pe 4-5 septembrie cu trupe româneşti şi buget de austeritate. Este o veste bună ţinând cont că nici măcar aniversarea a 40 de ani de Woodstock nu s-a mai ţinut din considerente financiare. Detalii despre trupele ce vor cânta la Vama Veche aici.
  • În aceeaşi perioadă se mai desfăşoară şi Cerbul de aur la Braşov şi Tuborg Green Fest în Bucureşti. Vin ceva trupe – Chicane, Guano Apes, The Crystal Method, The Herbaliser, Zdob si Zdub, Suie Paparude si AB 4, Ştefan Bănică Jr.  şi intrarea este liberă la festival. Detalii aici.

LE: Am uitat să spun şi de congresul EUPRERA 2009 care se desfăşoară între 23 şi 26 septembrie şi de la care nu trebuie să lipsească niciun PRist. Dintre evenimentele de vază menţionăm participarea lui Dennis Wilcox  la o întâlnire cu studenţi şi la lansarea primei traduceri a manualului său „Public Relations. Strategies and tactics”.

Pentru Congresul EUPRERA:
70 EUR/persoana pentru studentii si masteranzii care se inregistreaza pana la 20 august.
60 EUR/persoana pentru studentii si masteranzii membri PRIME, care se inregistreaza pana la 20 august.
Pentru alte categorii de participanti romani, exista o oferta speciala de 100 eur/persoana pentru ambele evenimente.

Inregistrarea pentru congres o puteti face online la http://www.euprera2009.com/registration_form.html

LE2: Mi s-a atras atenţia că am sărit şi peste Wordcamp, o serie de evenimente legate de WordPress şi de tot ce se învârte în jurul acestei platforme de comunicare. Evenimentul e organizat de Auras Geambasu şi Mihai Irinel şi asta mă face să cred că o să iasă mişto. Detalii aici.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu