in Filme

Two lovers – un film şi nişte gânduri

La invitaţia celor de la Ro Image am fost astăzi la Two lovers, vizionarea cu presa şi bloggerii. Deşi mai văzusem filmul (premiera în state a fost acum ceva timp), pentru că mi-a plăcut şi pentru că întâmplător programul mi-a permis, am fost şi azi dimineaţă să-l văd. Dintre bloggerii invitaţi n-am zărit pe nimeni şi înainte să merg am presupus că aşa o să se întâmple.

Deşi iniţiativa este lăudabilă, cred că se poate şi mai mult. Adică din 2-3 clickuri se putea afla foarte uşor că Etherfast e plecat în concediu, că Raluxa e la job dimineaţa la ora aia and so on. Ce-i drept, nu ştiu mulţi bloggeri care s-ar înghesui să meargă la o premieră de film dimineaţa, la 10.

Cu toate astea, ăsta e genul de film care merită. Deşi nu e tocmai cel mai amuzant film din lume, fiind încadrat la „drame romantice clasice”,  e tare mişto. Eu nu m-am plictisit să-l revăd deşi au trecut doar vreo 2 săptămâni de când l-am văzut.

Despre ce e vorba:

După o tentativă de suicid, un tănăr tulburat se mută în casa părinţilor, un apartament din Brooklyn; mai curând decât se aştepta, intră în viaţa lui două femei –  o vecină frumoasă şi volatilă, prinsă într-o poveste de dragoste vătămătoare, şi minunata fiică a noului partener de afaceri al tatălui său

În rest.. JOAQUIN PHOENIX pentru tipe, GWYNETH PALTROW pentru tipi şi o poveste interesantă. Detalii despre film aici. Premiera e pe 21 august.

2 comentarii. Leave new

 • ma simt tip la finalul postului tau. un tip inflacarat chiar. ce-i drept filmul e tare fain desi a avut cateva cadre care se jucau rau cu nervii mei obisnuiti cu taca-paca.

  Răspunde
 • daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  cu ii pasa unde e ethernet si cu raluxxxa?

  mass invite si fuck ‘em, sa vina cine poate. auzi, frate, „din cateva clickuri se putea afla” ce fac doi bloggeri. eventual trebuiau sa-si amane si evenimentul in functie de programul si cheful unuia sau altuia.

  spun asta desi stiu ca o sa ma injure „toata lumea”, adica o gasca de 10 oameni care fac intalniri intre ei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu