În camera de comandă timpul există şi e chiar foarte important

Ieri am pornit alături de o parte din echipa de organizare spre Runcu, un sat din judeţul Dâmboviţa. Aici vor fi cazaţi timp de aproape 4 zile cei 14 experimentalişti.

Experience Hotel este un loc cu toate geamurile acoperite, cu lumina aprinsă în permanenţă şi cu pereţii izolaţi fonic. Participanţii la experiment au lăsat la intrare orice formă de comunicare cu exteriorul. Au doar nişte mesageri (doi pitici, cam ca în Fantasy Island)  prin intermediul cărora pot comunica cu exteriorul. Evident, n-au niciun ceas.

Ideea principală este să li se inducă o stare de confuzie în privinţa timpului. Practic, sunt ajutaţi să piardă noţiunea timpului pentru a se observa cum reacţionează. Pot dormi când vor, pot mânca când vor, pot face orice. Cum s-ar zice, tavanul is the limit 🙂 Există nişte ateliere la care pot participa dacă doresc – teatru de improvizaţie, atelier de tobe, imagerie ghidată, yoga etc.

Important e să iasă din rutina 8 ore de somn, 8 ore de muncă, 8 ore de relaxare. Totul se filmează şi va ieşi un documentar foarte mişto.

Dacă aveţi nelămuriri, aştept întrebări. E un proiect ce se pune la cale de 8 luni, 2 luni a durat doar căutarea locului de desfăşurare. Totul e supravegheat în ture, inclusiv echipa de filmare lucrează în ture, o ambulanţă e în permanenţă aici.

Găsiţi la Dan şi Robi alte detalii.

9 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu