in Revolte

Trebuie sa admit ca e inadmisibil ceea ce se intampla…

Bine ca nu m-au picat romanii astia.cei care au corectat nu sunt nemernici,imputiti,javre,dobitoci,lenesi…sunt doar romani.asa ca nu ma mir ca am luat note incredibil de mici la bac.

E inadmisibil sa iau 5 90 la romana in conditiile in care chiar stiu romana de 9 cel putin.

Dar trebuie sa admit ca nici dupa contestatie nu mi-ar citi cineva cu atentie lucrarea. S-ar uita doar la scrisul urat si ar da o nota din burta.

E inadmisibil sa iau 6 40 la filosofie in conditiile in care am facut lucrare comuna cu restul din sala si ei au luat 10.

Dar trebuie sa admit ca la romana eram mai pregatit la filosofie dar am luat nota mai mica.Asa ca orice e posibil.

E inadmisibil sa iau 8 25 la istorie in condtiile in care nu am gresit nimic si in clasa a 8-a am luat 10 la examen.

Dar trebuie sa admit ca nu se compara socul cu primele doua.

E inadmisibil sa iau 9 50 la engleza (unde nu am gresit nimic) in conditiile in care am Certificate of Proficiency in English de la Cambridge.

Dar trebuie sa admit ca profesorii de la cambridge nu se compara cu valoarea profesorilor corectori din romania.

E inadmisibil sa accept rezultatele astea.

Dar trebuie sa admit ca sunt cel mai prost daca raman in tara asta.

Cel putin e de luat, nu de dat in toamna.

10 comentarii. Leave new

 • prietene, in primul rand, nu vezi niste probleme pe care io ti le-am mai semnalat. repet una si adaug alta si poate te prinzi:

  1. scrisul urat conteaza ENORM la BAC-ul de la Romana, mai mult decat la orice alt examen din viatza ta. motiv de scazut nota, daca nu stiai, e ca „s-a plictisit sa incerce sa descifreze ce scriai si nu ti-a luat in considerare juma’ de lucrare”…

  2. „E inadmisibil sa iau 9 50 la engleza (unde nu am gresit nimic) in conditiile in care am certificat Proficency de la Cambridge.” -> asta zici tu, ignorand in continuare rugamintzile mele de a fi atent si a reciti ce scrii. nu ma iau de faptu’ ca certificatu’ e „of proficiency”, ci de faptul ca ai mancat litere, scriind: „Proficency”. Chiar daca tu crezi ca n-ai gresit nimic, e posibil sa fi gresit ceva (da, stiu c-a fost oral).

  Răspunde
 • typo…my bad…e scris la nervi…d’asta si Tagu Revolte.Cu scrisu inteles…dar chiar asa sa-mi ia 3 puncte jumate?

  engleza n-a fost oral…. a fost scris… si la toate variantele pe care le-am facut la liceu pentru pregatire luam intre 9 70 si 10…acum brusc am luat mai putin..ma rog… sa zicem…oricum e tardiv…

  Răspunde
 • zMeul diNtre zmEi
  iulie 9, 2007 8:28 am

  e aiurea copil de 4 la romana in timpul liceului sa ia 9 20 la bac…la toate materiile.. @ punct ala cu scrisu lui

  Răspunde
 • hoinaru… e inadmisibil sa iei 9.5 la engleza… ei bine eu am luat 8.7 radu care are cambridge dat a luat 8.8 … fiica unor prieteni olimpic national la engleza a luat 7 asa ca give me a break

  Răspunde
 • bacul=frectie la picior de lemn!

  Răspunde
 • =laba trista

  Răspunde
 • Toată lumea se vaită, nimeni nu ia măsuri. Fraţilor, dacă nu vă convine ce note aţi luat la aşa-zisul BAC, de ce staţi şi frecaţi povestea pe blog-uri? Duceţi-vă la minister, aruncaţi cu pietre, do something, for Heaven’s sake!

  Eu, când am luat 63 de puncte la olimpiada de engleză (luând CPE-ul cu A) am făcut contestaţii peste contestaţii, am gâlcevit de la cel mai mic profesor până la cel mai mare profesor corector, i-am urlat în faţă că este un „imbecil fără limite, ce nu poate zări dincolo de mintea ferecată” a acestuia. Am recuperat 34 de puncte.

  Bottom line is, dacă ştii că eşti bun la ceva şi ai fost notat necorespunzător, luptă. Dacă ai greşit tu, te lupţi cu morile de vânt.

  Răspunde
 • sa-ti explic cum sta treaba.La Bac nu sta nimeni dupa tine…marele olimpic sa se uite daca treci sau nu.La bac se iau 200 000 de elevi se trec printr-o testare se iau 10 000 de profesori…sau cati or fi..se baga in niste camere prost aerisite si rezulta multe nemultumiri.Din 200 000 de elevi iti garantez ca cel putin 1000 sunt in situatia mea.Numai pe wordpress am vazut eu vreo 5 intamplator.
  Daca toti aia 1000 s-ar duce la minister sa faca scandal ar fi degeaba.pentru ca nimeni nu ia la mana din nou atatea lucrari sa stea cu rabdare sa le citeasca.

  La bac nu poti sa faci decat o contestatie.Una singura.Daca ai nota mai mare bine.daca nu..nu.

  Sa-ti spun o mica poveste.In clasa a 8-a am luat 7 20.Revoltat am facut contestatie.Dupa contestatie 6 30.Revoltat m-am dus in audienta la:Inspectorul general,Inspectoarea de Limba romana,Secretarul general si am terminat cu Ministrul.M-au ascultat toti.Au fost de acord ca din ce ziceam eu ca am scris era de peste 8 lucrarea…si mi-au propus sa ma mute in septembrie la orice liceu vreau pentru ca pe loc nu se putea rezolva nimic.

  Incearca sa intelegi ca la un examen cum e Bacu daca dupa contestatie imi mai modifica mie nota o data se creeaza un precedent foarte periculos.In plus niste oameni trebuiesc destituiti.Si ei nu vor asta….asa ca… ai grija cum compari o simpla olimpiada cu BACul.

  Răspunde
 • au fost 5000 de contestatii in bucuresti din totalul de 24000 de pers inscrise pt bac… din acesti 24000 vreo 2-3000 nu s-au prezentat, au fost eliminati, au picat oralul… dubios ca 1/4 sa conteste nota…

  Răspunde
 • Atunci ar trebui arşi pe rug, don’cha think? ^^

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu