Inundatii in tara. Iar. De vreo 5 ani tot sunt inundatii. In fiecare an cele mai nasoale din ultimii 40 de ani (dupa cum bine observa blonda). In fiecare an inundatiile ne iau pe nepregatite. In fiecare an nu ne asteptam, in fiecare an sunt facute praf o gramada de case.

Si replica lu Base a fost geniala: „Lasati doamna ca pana la urma se construiesc niste case mai bune decat astea de acum”. booon. pai hai sa inundam toata Romania.

Cica ne-ar fi inundat Ucrainienii. Ei au dat drumu la baraj.. nemernicii. Bun.. si ce ar fi trebuit sa faca? Sa se inunde la ei in tara,nu? Au mers pe principiul…. decat sa planga mama… mai bine nu. Da’ de atatia ani noi tot cu diguri din saci cu nisip ne aparam de apa? Chiar nu se observa ca tre sa se faca ceva? Nu. De ce? pentru ca e mai convenabil sa inchei cu statul roman un contract pentru 1000 de case decat un contract pentru  doua diguri. Si daca nu faci digurile ai sanse sa vina inundatiile si la anu. Alti bani alta distractie. E normal. Daca ai o functie de conducere ce spaga ai vrea sa iei? De la unii care fac case sau de la unii care fac diguri?

Asta e… n-o sa se schimbe nimic.

5 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu