În ultimii ani am ajuns tot mai des la replica din titlu în discuții cu diferiți oameni. Apoi am căutat articolele pe temele respective și am constatat cu uimire că datau din 2015, 2017 sau chiar 2012.

Sigur că îmi aduc aminte o mare parte dintre cele 6300+ de texte publicate și am impresia că toată lumea le-a citit, dar lucrurile stau, de fapt, invers.

Anul ăsta am împlinit 16 ani de blog. Nu i-am marcat în niciun fel, nici n-aș fi avut timp de așa ceva. Poate că anul trecut era momentul să celebrez „cifra” rotundă de 15 ani.

Am trecut de 15 ori prin fiecare ciclu de Revelion-zăpadă-martie-greve-vacanță, apoi backtoschool-black-friday-vinsărbătorile-vacanță-etc. 

Publicul care mă citea acum 15 ani s-a mai schimbat, au venit alți oameni, care nu se apucă să caute din urmă ce-am scris eu acum 10 ani.

Pe lângă asta, sunt articole pe care le-aş scrie altfel azi, părerile s-au mai schimbat, am mai învăţat una-alta, nu mai e perspectiva unui puşti de 18-19 ani.

Şi cu toate astea mă mai blochez uneori în gândul ăsta, că am mai abordat subiectul X pe blog. Era mai simplu dacă vă arătam de câteva zeci de ori care e rutina mea zilnică.

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu