Toti boboceii care au iesit din liceu si isi incep viata de studenti fac o chestie care pe mine ma calca pe nervi. Isi fac iduri de mess ‘pentru facultate’ de tipul :  andreea_popescu@yahoo.com  cu toate variatiunile. 2000, 9000 etc.

De ce sa treci la mailu asta? Daca pana acum tu erai printzeshika_andr33a sau crysty_sheful_vostru2  de ce sa te transformi in andreeapopescu sau cristian_borcescu ? Te-ai schimbat cu ceva? Ah, ti-e rusine cu idul asta? Nu vrei sa stie lumea ce mic cocalar erai tu in liceu? Vrei sa nu faci impresie proasta? O sa faci oricum, pentru ca asta e menirea sufletului tau de cocalar.

Toti oamenii cu cap care au facut miscarea de mai sus n-au nicio scuza. (nu, nici „eh… sa par si eu mai serios” – seriozitatea unui om nu tine de adresa de mail)

6 comentarii. Leave new

 • dar cand vrei sa aplici pentru un job si trimiti un mail de pe adresa: serban_printul_cu_bani, paulik.belik,om_gansta, si altele…ca mai sunt destule, numa imaginatie sa ai sa le poti crea. Atunci cand trimiti un mail cu adresa aia mai mult ca sigur ca deja o „prima impresie” deja e formata si nu prea ai cum sa treci pana la urma. si hai sa fim seriosi pana la urma la faza cu cocalari. Unii sunt, nu neg asta, dar cand amaru ai vrea sa iti traiesti perioada de teribilitate si incredibila dobitocime…la pensie? Mai degraba inainte de facultate, ca poate ..doar poate, se va trezi el la viata si va vedea ce si cum.

  Răspunde
 • soso, yahoo mail e pentru agatat gagici pe Hi5, avatar bengos pe messenger si statusuri destepte. pentru toate celelalte exista Gmail.

  Răspunde
 • pai si atunci cand ai norocul sa te angajezi, si vin sefii cu noua ta adresa de mail, ca deh ei au si pagina de net, si poate cumva primesti contacte de pe acolo, acolo sincer nu cred ca iti vine sa iti mai pui adrese din astea de „hi5″…atunci trebuie sa te conformezi.

  Răspunde
 • n-o sa folosesc niciodata un mail de serviciu (decat daca o sa sune foarte bine). oricum…prefer contact@hoinaru.ro

  Răspunde
 • eu mi-am facut alta adresa pentru ca mesina a vrut ca pe grupul oficial de yahoo sa avem si numele de familie. deci nu mereu e facuta din proprie initiativa

  Răspunde
 • mesina e mai speciala (nu neaparat intr-un sens rau :)) ) dar asa e ea. Anumite apucaturi ancestrale…daaar.. e foarte ok in mare ;))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu