in Casual stuff

îmi schimb antivirusul. M-a convins lansarea la care am fost aseară. Tnx to Carmen am participat la lansarea Kaspersky PURE. Erau ceva bloggeri simpatici, cei de la Kaspersky şi presă.

Ce m-a făcut să-mi schimb antivirusul după vreo 4-5 ani n-a fost nici cubul de gheaţă pe care nişte băieţi l-au sculptat pe loc reuşind să scoată ce vedeţi în poza de mai sus, nici atmosfera faină şi discuţia permanentă despre lecturile urbane, nici mâncarea bună, locul mişto sau invitatul surpriză al celor de la Kaspersky (George Piştereanu din „Eu când vreau să fluier, fluier”). Pe mine m-a câştigat un filmuleţ de prezentare care se tot derula pe un videoproiector undeva pe un perete (it’s in the little things 🙂 )

Nu e ca şi cum m-a sedus pe loc şi am zis „GATA ăsta e antivirusul!”, dar o să-l încerc.

Funny thing: când veneam aseară spre casă mă gândeam că n-am întrebat-o pe Carmen cât costă Kaspersky PURE. Era cam aiurea să vă povestesc un antivirus de mii şi mii de euro. Dar e 79 de dolari, deci nu foarte scump.

Ah.. şi sfatul meu pentru evenimentele viitoare: nu mai aduceţi tot felul de nebunii de mâncare, că ne vedem nevoiţi să le încercăm. Şi hai că eu sunt tânăr şi n-am probleme cu greutatea, dar nu vreau să-l văd pe Ciubotaru cu burtă, că nu mai dă randament la fotbal.

5 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu