in Web

Am instalat mai devreme Y! Messenger 11, varianta beta. Eu sunt power user de Yahoo Messenger, cu o listă de 7-800 de contacte şi back-up la arhivă de prin 2003. Aproape 30 de grupuri în listă şi alte customizări. De vorbit vorbesc foarte puţin, dar m-am obişnuit să am la îndemână mulţi oameni pe care să-i pot aborda în orice moment.

Versiunea asta nouă de Messenger aduce câteva opţiuni mai puţin utile şi mai mult interesante: sincronizarea cu Facebook şi Twitter. Asta după ce Facebook a anunţat că va colabora cu MySpace în viitorul apropiat. So if you can’t beat them, work with them. E un semn al validării Facebook (dacă mai avea nevoie cineva de asta) de playerii mai vechi.

Dacă versiunea 10 a Yahoo Messenger încerca prin Y! Updates să ofere o alternativă la Facebook, versiunea 11 se vrea o aplicaţie complementară. După cum se observă şi în poză, chatul de la Facebook e înglobat în Messenger şi sincronizează inclusiv Idle-ul.

Printre chestiile interesante, pe lângă status update sincronizat cu Facebook şi Twitter, avem autentificare de la mai multe computere (asta e cam nasol, înainte ştiai dacă îţi intră cineva pe cont pentru că te deloga automat) şi arhivarea conversaţiilor pe servere şi nu local (altă chestie discutabilă).

Ah da, să ştiţi că are nişte buguri. Şi unele chestii sunt puţin enervante, dar e posibil să se rezolve odată cu ieşirea din Beta.

Deci după MySpace şi Yahoo colaborează cu Facebook. Idei, păreri, obiecţii?

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu