in Filme

Harry Potter and the Deathly Hallows

Până la urmă am văzut Harry Potter 7 la cinema. N-am văzut Inception, n-am văzut Avatar, dar HP trebuia să văd. Am citit primele 3 cărţi prin clasa a 6-a. Pe urmă a apărut şi a 4-a carte, ultima pe care am citit-o. Dar filmele le-am urmărit în continuare pentru că voiam să văd cum se termină povestea. Aşa că m-am dus ca la un film pentru copii, inclusiv pentru copilul din mine.

Şoc şi groază. Filmul nu e pentru copii, asta în primul rând. Că mă uit pe trailer la HP7 sau că mă uit la Inception, tot aia e. Imagini întunecoase, foarte mulţi băieţi răi, morţi ca în ştirile de la ora 5. Cine naiba a scris scenariul, Bacovia? Angoasa te urmăreşte pe tot parcursul filmului şi la sfârşit pleci cu o stare de spleen.

Ceea ce nu se potriveşte deloc cu Happy Mealul consumat în prealabil de toţi prichindeii care erau la cinema.

Eu înţeleg că trebuie să sugerezi că e foarte rău pentru ca la sfârşit să fie foarte bine, dar nu se poate să văd un film întreg cum se omoară ăia între ei.

Plus că un HP fără Hogwarts nu mai e HP. E un fel de film cu nişte băieţi care se plimbă cu nişte lemne în mână. Magie lipsă. Nu e musai să-l vedeţi, dar dacă vreţi, e de văzut acasă. Când apare pe DVD, of course.

PS: Evident, titrarea includea forma vroiam, în loc de voiam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu