in IT

Mereu pregătit. Eu şi cercetaşii.

– Fii mereu pregătit, ăsta e motto-ul meu!
– Nu era motto-ul cercetaşilor?
– Eu l-am inventat, ei doar l-au preluat de la mine…*

Dacă tot m-am hotărât să-mi schimb telefonul, cei de la Kaspersky s-au gândit că ar fi bine să beneficiez de protecţie şi în varianta mobilă. Şi cum nu e niciodată prea devreme să te protejezi, mi-au trimis deja o licenţă de Kaspersky Mobile Security 9 pentru telefonul care o să apară în vreo 2 luni şi pe care o să mi-l iau prin vară 🙂

Şi drept pretext s-au folosit de lansarea produsului în România de acum câteva zile. De fapt eu ştiu că ei îşi doreau mult de tot să mă ştie pe mine protejat chiar şi cu telefonul pe care nu mi l-am luat încă 😀

Soluţie mobilă de protecţie ştiu că aveau pentru Symbian şi Windows Mobile, acum a venit completarea pentru Android şi Blackberry. Ce mi se pare mie simpatic (pe lângă antivirus, antimalware, firewall) e funcţia GPS Find. Dacă ţi-ai pierdut sau ţi s-a furat telefonul, ai şansa să-l găseşti prin GPS.

În plus, blochează apeluri sau SMSuri intruzive (aviz Coca Cola şi alţi simpatici care trimit), are control parental şi posibilitatea de a ascunde diferite contacte, smsuri, apeluri. Alte detalii mai găsiţi pe Refresh. Şi mai multe detalii găsiţi aici. Totuşi, la 30 de dolari pe an nu ştiu câtă lume va cumpăra, mai ales că oamenii abia dau bani pentru a-şi proteja calculatoarele.

*Andi Anderson într-un episod din „Viaţa cu Louie”

1 comentariu. Leave new

  • Numai mie mi se pare ca licentele astea sunt extrem de ieftine pt cat de mult te ajuta? 😐

    Eu una am regretat de fiecare data cand mi-a expirat licenta si am stat putin fara (laptopul s-a ales cu un virus de boot – noroc ca fac backup constant, insa la telefon am pierdut mai demult toata agenda din cauza unui virus).

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu