Un post rămas în draft şi publicat cu dată modificată. Ca să rămână la arhivă.

Pe la mijlocul săptămânii Facebook a lansat apelul video via Skype, într-un deal care vrea să răspundă apariţiei Google+. Detalii.

Facebook se apropie de 3.5 milioane de conturi în România şi 750 de milioane în toată lumea. Doar 500.000 din cei 3.5 milioane au interacţionat în iunie cu fanpageurile. Detalii.

La sfârşitul săptămânii s-a desfăşurat #prinsibiulmeu. Detalii la Brylu, iniţiatorul proiectului.

Echipa lui Vladimir Oane (responsabil pentru UberVU) alături de BBDO România au lansat miercuri Zurf, un nou serviciu de monitorizare online. Detalii.

Răzvan Exarhu şi Mihai Fanache (MediaCafe) au lansat tot la mijlocul săptămânii SmallArmy, o agenţie de comunicare & monitoirizare.

În alte ştiri pe scurt: vice-preşedintele SUA e pe Twitter, Justin Timberlake vrea are idei privind MySpace, o să se facă şi film cu Angry Birds, Google scoate de pe piaţă Blogger şi Picasa, Twitter e evaluat la 7 miliarde de dolari, iPhone 5 se lansează în Q3, Keenan Cahill face iar senzaţie pe Youtube şi WordPress a lansat versiunea 3.2 (între timp, 50 de milioane de siteuri folosesc platforma de blogging).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu