in Web

Mă gândeam zilele trecute la diferitele probleme pe care le întâmpină companiile mici atunci când decid să intre în Social Media. Pagină sau profil, câte likeuri până la Vanity URL, cât să posteze pe Facebook, pe cine să urmărească pe Twitter… chestii basic. Lucruri pe care sărim să le criticăm atunci când le descoperim a fi în neregulă la diferite companii.

Suntem necruţători, aruncăm – după caz- cu ironii fine sau dojene părinteşti. Sigur, informaţia este pe net, însă nu ne gândim că nu toată lumea are timpul necesar să o caute. Vorbim în continuare de businessuri mici, care nu au un departament de marketing prea mare sau nu îl au deloc. Şi atunci ar fi mult mai uşor să primească informaţia servită la pachet, sub forma unor traininguri.

Aici intervine problema: cine face aceste traininguri? Sigur, îl avem pe Doru, care probabil e cel mai experimentat trainer în marketing online şi mai nou pe Alex Negrea. Dar primul se ocupă de companii mari şi din când în când organizează un training public, iar cel de-al doilea mi se pare puţin prea tehnic. În plus, cu doi oameni nu poţi educa o industrie întreagă. Şi cred că aici se vede concret câţi pseudo-specialişti în social media avem. Toţi ştiu să facă, dar pentru ei, nu pot da mai departe.

Deci, cu cine facem un training pe Social Media?

 

10 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu