in Muzici

b2b music – byron to bloggers

Când principala-mi preocupare erau concertele, byron nu se număra printre trupele mele favorite. Ba chiar îi evitam, pentru că prefer piesele cu versuri în română şi băieţii de la byron nu prea îndeplineau cerinţa asta. Aveau piesa asta alături de Andrieş, o aveau şi pe asta cu Paula Seling, dar doar la arhivă.

Abia la începutul anului au lansat albumul Perfect, cu piese în limba română într-o interpretare interesantă. Foarte interesantă, aproape spectaculoasă aş zice. Uitaţi cum sună Perfect:

Deci cred că de când îi ştiu cei de la byron au avut un sound bestial. De-asta m-am bucurat că a strâns Chinezu toată blogosfera pentru un concert special cu bloggeri. Băieţii ăştia merită descoperiţi de cât mai multă lume, chiar dacă nu sunt fix pe gustul meu cu versurile.

Dar dincolo de sound e altceva ce-mi place la ei. Uitaţi-vă la afişul de mai sus. Vă daţi seama ce muncă a fost? Dar cred că a meritat, e de mare impact. Şi nu e un accident. Ia uitaţi ce afiş au avut acum 2 ani de Crăciun 😀

Cred că byron e una dintre trupele care se promovează cel mai bine în muzica românească. Cel puţin dacă stau să mă gândesc pe segmentul lor. Îi găsiţi şi pe blog, şi pe Twitter, şi pe Facebook (au chiar şi vanity URL!). Şi îi găsiţi în carne şi oase pe 21 septembrie în Club A.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu