La noi la prăvălie oferim şi servicii de găzduire şi din când în când mai sună lumea să ceară detalii. Iar astăzi am primit un telefon de la un penitenciar :))

Am trecut peste şoc şi ne-am gândit ce servicii le-am mai putea oferi. De pildă, sunt curios dacă ar prinde o vizită cu bloggeri #lapenitenciar. Oare câtă lume ar da Like şi cum ar trebui să sune textul de pe Facebook Ads? “Apasă pe Like şi află în permanenţă cele mai noi informaţii de la Penitenciar!”.

Pe contul de Twitter am putea să dăm “Bună dimineaţa” în acelaşi timp cu Orlando şi Bogdana, pe Youtube am putea să punem clipuri de prezentare şi momentele artistice. Mă gândesc să trimitem bloggerilor şi câteva produse în teste: cătuşe, saltele, linguri şi farfurii de metal. Iar în aprilie să lansăm colecţia de Primăvară-vară 2012-2022 a noilor outfituri pentru deţinuţi :D

Dacă ideea cu BloggeriLaSchimb are succes, mă gândesc s-o implementăm şi pentru noul nostru client. Să ducem nişte bloggeri la zdup pentru o zi şi câţiva puşcăriaşi (aleşi pe sprânceană, evident) să meargă pe la evenimente, să vadă filme, să mănânce şi să bea. Ce ziceţi? :))