Probabil că aţi auzit deja de Grolsch, berea aia cu dop fistichiu lansată acum (doar!) doi ani în România. Şi v-am mai spus că mi se pare un brand muncit. Se declară sponsori ai creativităţii şi încă de la lansare s-au implicat în tot ce înseamnă experimente. Au un segment de public bine definit şi comunică cât mai mult cu consumatorul, îi oferă informaţii sau experienţe interesante.

Vara asta Grolsch a pregătit Experience Hotel – un spaţiu în care timpul nu există. 14 oameni vor fi duşi într-un loc în care îşi vor testa creativitatea pe parcursul a 4 zile. Se caută legături în relaţia dintre timp şi creativitate. Totul va fi înregistrat, analizat şi prezentat într-un documentar ce va apărea la sfârşitul lunii.

Cei care vor analiza întregul experiment sunt Mugur Ciumăgeanu (psiholog, antropolog – poate îl ştiţi de aici) şi Dan Petre (sociolog şi doctor în ştiinţele comunicării). Printre cei 14 experimentalişti care se vor caza în Experience Hotel se numără Cristian Lupşa, Bogdan Şerban, Vlad Ursulean şi Ioana Blaj. Lista completă e aici, eu i-am enumerat pe preferaţii mei. După cum vedeţi, sunt nişte oameni mişto. Rămâne de văzut ce se întâmplă când se întâlnesc nişte oameni atât de diferiţi. Ideea mi se pare excelentă, sper să fie implementată bine.

Partea cu adevărat interesantă este că voi avea ocazia să văd live ce se întâmplă în Experience Hotel în calitate de blogger oficial. Între 9 şi 14 mai (adică de miercuri până duminică) o să transmit de la faţa locului pe Twitter şi pagina de Facebook a blogului.

Despre Experience Hotel mai puteţi citi aici sau pe pagina de Facebook.

5 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu